Marthe Valle

Marthe Valle

Marthe Valle

Booking

Åpen for forespørsler.

Nyhetsbrev

Marthe Valle er en kjent sanger og artist fra Harstad som er bosatt i Bergen.

Som musiker har Marthe en imponerende portefølje. Hun har gitt ut 7 plater, vunnet Spellemannpris, og turnert i Norge siden 2004. Dette har gitt henne et omdømme som en dyktig artist – og hun er blitt godt kjent for sin tilstedeværelse på scenen.

Marthe har også hatt utallige singler listet på norsk radio, og er kjent for sitt varme og nære uttrykk. Dette er også uten tvil til hjelp i hennes konsertforedrag om menneskers indre følelser. Gang på gang får Marthe overveldende positive tilbakemeldinger på det varme inntrykket publikum sitter igjen med etter foredragene hennes.

I tillegg til karrièren som musiker er Marthe også utdannet sykepleier, og har et sterkt sosialt engasjement. I Bergen jobber hun innenfor psykiatri og rusomsorg og er daglig engasjert med å hjelpe andre i hennes nærområde.

Hun har også samarbeidet med både Norsk Folkehjelp og Kirkens Bymisjon. I tillegg har hun jobbet som helsearbeider både i Midtøsten og Hellas under flyktningkrisen. Det er tydelig at lidenskapen til Marthe er å heve livskvaliteten til de rundt seg. Hun bruker egenskapene sine til å etterleve dette – både i hverdagen og i foredragene sine.

I foredragene byr Marthe på utrolig mye av seg selv og har et mål om å bedre hverdagen til publikum med en unik og spennende opplevelse.

Marthe tilbyr også rene musikalske innslag på konferanser og eventer.

Hva sies om Marthe Valle

Eit nært og rørande foredrag som fekk meg som sjukepleiar til å senka skuldrene og berre vera eit menneske

Eit foredrag som berørte meg inni sjela og som handler om det viktige i livet

Alle sjukepleiarar må høyre Marthe sitt budskap- ho set ord på den uroen me har i oss - om å legge det vekk- om å akseptera det mørke me har i oss- og møta andre sitt mørke- om å vera til for andre- og om det viktige i livet

Ein fantastisk kveld med eit personleg og fagleg sterkt foredrag. Så enkelt og nyttig for meg.

Linda Lavik

Fylkesleder i Norsk Sykepleierforbund, Viken.

Marthe Valle berørte oss alle under Kommunalkonferansen 2022.

Hun har et budskap som jeg unner alle å høre, og hun formidler det sitt på en helt glitrende måte: med humor, alvor og klokskap. Kombinasjonen av musikk og foredrag er også helt uslåelig.

Som arrangør har vi i ettertid fått mange spørsmål om hvordan man kan booke henne.

Mari Natvig Sandene

Fylkesleder i Norsk Sykepleierforbund, Viken.

Nydelig musikalsk fremføring, meget samfunnsrelevant tematikk og satte stor pris perspektivet på solidaritet. Meget godt tatt imot også hos våre nordiske sykepleierkollegaer. Takk Marthe!

Espen Gade Rolland

Leder NSFs faggruppe innen psykisk helse og rus

Booking

Roger Urhaug

Roger Urhaug

916 67 587
[email protected]